Oog voor schoonheid en detail in combinatie met een grote dosis enthousiasme en fascinatie voor mens en natuur. Milon Abrahamse is als fotograaf dé persoon die mensen keer op keer weet te verrassen met zijn unieke en krachtige manier van fotograferen. Met een achtergrond in de biologie weet Milon zowel mens als dier in een andere dimensie weer te geven op beeld.

Milon Abrahamse, geboren en getogen in Amersfoort, is dankzij zijn toegankelijke en open karakter een zeer geschikte fotograaf om mee samen te werken. Hij denkt graag met je mee en is nieuwsgierig, waardoor er geen gebrek is aan creativiteit. Milon onderscheidt zich door aandacht te besteden aan details en hier daadwerkelijk oog voor te hebben.

In de toekomst is er de droom om een eigen studio te realiseren waar jong talent samenkomt. Fotografie, film, modellen en visagie; het totaalpakket om verschillende klantgroepen te bedienen. Blijven leren en ontwikkelen staat centraal. Milon Abrahamse Photography is precies waar dit voor staat; het allermooiste eindresultaat behalen door te blijven verbazen over de schoonheid van mens en natuur.
Back to Top